Re-integratie

Wij hebben een zeer ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding in het algemeen en re-integratietrajecten in het bijzonder. BD Recruitment ontwikkelt met regelmaat nieuwe en innovatieve projecten voor mensen die zich bevinden in een uitkerings situatie.

Je bent een gedreven kandidaat die vanuit een uitkeringssituatie de arbeidsmarkt weer wil betreden. In samenwerking met de instanties en opdrachtgevers gaan wij u hierbij ondersteunen! Deze trajecten zijn gericht op het opheffen van belemmeringen en het versterken van persoonlijke competenties om doorstroom naar de arbeidsmarkt mogelijk te maken.

Kandidaten motiveren en in hun kracht zetten is het doel! De werkwijze van BD Recruitment blijkt bijzonder én effectief. Door de combinatie van op maat trainingen, loopbaancoaching en sollicitatie-support is het slagingspercentage van 87% van de inzetbare kandidaten een feit.

Een duurzame arbeidsparticipatie bestaande uit een diagnosefase, de verdiepingsfase en de eindfase. 


Wij bieden u maatwerk aan. In fase 1 wordt daarom voor iedere kandidaat een eigen arbeidsparticipatieplan geschreven en wordt de exacte duur van het traject hierin beschreven. De doorlooptijd is gemiddeld 1 jaar.

Wilt u weten hoe we ook uw organisatie sterker kunnen maken? We laten graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

  • Neem telefonisch contact met ons op 085 - 06 04 396
  • stuur een email naar info@bdrecruitment.nl
  • of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.