Search

U bent op zoek naar een professional. Wij selecteren en stellen onze geschikte kandidaten aan u voor, in lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie. Wij werken op basis van No Cure No Pay.


Outplacement

Het gaat hier om medewerkers die binnen de organisatie niet herplaatsbaar zijn vanwege bv een arbeidsconflict, reorganisatie, of ziekte waarbij wordt besloten het dienstverband te beëindigingen.


Groei en ontwikkeling

Bij Performance management ligt de nadruk op groei en ontwikkeling van medewerkers. Organisaties doen er goed aan om te streven naar een cultuur waarin het veilig is om feedback te geven en ontvangen.


Wij hechten grote waarde aan het bouwen en onderhouden van een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. U kunt ervan op aan dat BD Recruitment flexibel en adequaat inspeelt op de specifieke wensen en behoeften. BD Recruitment besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de samenwerking met zowel haar opdrachtgevers als haar kandidaten. Wij kennen ons vakgebied, zijn in staat als professionele sparringpartner te functioneren, hebben een breed relatienetwerk en beschikken over een omvangrijk internationaal netwerk. Kortom: wij slaan een brug tussen uw personele vraagstuk en de juiste oplossing.

Onze missie is uw personele vraagstuk van de juiste oplossing te voorzien.

De consultants van BD Recruitment beheersen de methodes en de creativiteit om de juiste schakel voor medewerker en werkgever te zijn. De professionele dienstverlening voldoet op deze manier zowel aan de klanten als aan de kandidaten. Kenmerkend voor onze consultants is de persoonlijke betrokkenheid, open communicatie en het wederzijdse vertrouwen.


Algemene voorwaarden PDF.pdf
Cookieverklaring PDF.pdf
Informatieboek BD Recruitment.pdf

Vragen? Neem contact op

Adres

Randstad 21-05 G

1314 BD Almere

Email
Telefoon